Ennen päiväkohtaisia sepustuksia Wapun Henki haluaisi muistuttaa muutamasta asiasta ja antaa yleisiä suosituksia.

  • Varaa kaappiin ruokaa ja juomaa paljon. Krapulassa on ikävä lähteä kauppaan.

  • Muista korjata pyöräsi kuntoon ennen wappua!

  • Viritä vehkeesi Rattoradion ääniaalloille. (98,1 MHz!)

  • Älä maleksi kotona ja pode krapulaa. Krapula lähtee parhaiten ystävien seurassa ja raikkaassa ulkoilmassa. Ennen pitkää huomaat olevasi hommaamassa uutta krapulaa.

  • Joka päivä on OPM x3!

  • Muista käydä kokemassa wesibussin eeppiset reivit!

  • Ole sosiaalinen! Puhumalla ihmisille kuulet menovinkkejä ja jos kuulet hyvistä bileistä, kerro muillekin. Wappu on sosiaalinen tapahtuma.

  • Ole poikkitieteellinen! Älä pelkää tuntemattomia vaan tutustu muihin järjestöihin, sillä se on parasta wapussa. Harrasta myös rohkeasti kuokkimista.

  • Varaudu siihen, että vapunjälkeinen sosiaalisen kuoleman tunne yhdistettynä 12 päivän krapulaan on jäätävä. Wapun Henki suosittelee ottamaan muutaman kaverin sekä pari pizzaa per naama ja pitämään 12 tunnin krapulaleffamaratonin.

  • Älä draamaile ja muista kondomi! :)

Kalenteri%201.jpg Kalenteri%202.jpg 

MA 20.4.

Humanistien vappu pärähtää käyntiin perinteisellä Limingantullin Mönttipiknikillä jopa kahta päivää ennen muita! Paikalle kannattaa tulla etenkin fuksien, sillä ohjelmaan kuuluu haalarikaste. (jota ei ole syytä pelätä, emme heitä teitä jorpakkoon tms.) Mönttipiknikillä voi nauttia hyvästä seurasta chillaillen pressulla ja nauttien ruokaa ja juomaa. Möntiltä on hyvä jatkaa legendaariseen Teekkaritaloon, jossa on tarjolla huikeat bileet ja nopeimmille ilmaista makkaraa. (syötävää sellaista te kaksimieliset niljakkeet) Älä ole heikko vaan todellinen humanisti ja aloita vappu ajoissa!

TI 21.4.

Tiistai on hyvä päivä viettää kaameaa krapulaa ja todeta, että maanantain menolla ei jaksa kahtatoista päivää putkeen. Samalla voi ommella irronneet haalarimerkit kunnolla kiinni. Tänä päivänä on hyvä eksyä grillailemaan Tiiman kanssa ja potemaan sosiaalista krapulaa.

KE 22.4.

Keskiviikkona avataankin sitten vappu toiseen otteeseen muiden tiedekuntien kanssa HOPLOPISSA! Pallomeri, trampoliinit, liukumäet odottavat wappukansaa. Tarviiko sanoa muuta?  HopLopin jatkobileet on haalarikansan valloittamassa Tivolissa.

TO 23.4.

Aamua voitte viettää mukavasti rattoradion parissa kuunnellen krapulajazzia, sillä humanistit aloittavat radioshownkin ennen muita. Kun aamusta on toivuttu, kannattaa harkita lähtemistä Indexin ja Suman ympäripäissäänajoihin. Wapun Henki ei kannata päissään pyöräilyä, mutta indexiläisten seura on takuuhauskaa. Tämän jälkeen onnekkaat pääsevät Wappusitseille maistelemaan herkkuja, epäonniset taas joutunevat tyytymään Teekkarikuoron konserttiin Caiossa. Illalla kannattaa suunnata Kultun järjestämiin bileisiin Kaarlessa.

PE 24.4.

Perjantai on yksi Wapun suurimmista päivistä, sillä luvassa on soudut!!! Soutujen aikaan haalarikansa täyttää Tuiranrannan mitä erilaisimmilla aktiviteetteilla mölkystä ultimateen ja saunomisesta auringonottoon. Suosittelen osallistumista soutujoukkueeseen, sillä paineita ei ole ottaen huomioon viime vuoden suoritus. ;P Souduista Tiima suuntaa Mannenkadulle saunomaan Indexin ja Kultun kanssa. Illalla on myös tarjolla opistonlaajuiset soutujen jatkobileet Kantiksessa.

LA 25.4.

Mikäli kaipaat fuksisuunnistussekoilua, tämä on hyvä päivä osallistua OLuTin wappusuunnistukseen, joka toimii samalla idealla, mutta fuksit pitävät rasteja. Edellisenä vuonna mukana olleena voin sanoa, että tiedekuntarajoilla ei ollut mitään väliä, vaan hauskaa piisasi, vaikka voittoa ei tullut. Rasteilla oli hupaisia tehtäviä. Muistakaa varata hyvät lahjukset ja luokaa tiimillenne teema. Illalla tarjolla wappureivit SuperPark Areenalla tai Blancon, Histonin ja Valenssin saunat Teekkaritalolla niille, jotka uskaltavat kuokkia.

SU 26.4.

Sunnuntai on hyvä päivä ”rauhoittua” ja lähteä grillaamaan teekkaritalolle BBQ-Bileisiin. Näistä legendaarisista Tilhi-bileistä (jotkut ymmärtää) ovat lähtöisin mm. lausahdukset ”Kyllä se makkara sieltä löytyy, kun tarpeeksi kaivaa” ja ”Ei se mene, ellei sitä tunge”. Varatkaa mukaan pyyhe, ruokaa ja kertakäyttögrillejä. Illemmalla talossa alkaa bileet ja lattia täyttyy tanssijoista.

MA 27.4.

Huhheijjakkaa, siinä oli vasta eka viikko, wappu on rankkaa aikaa. Toinen viikko Tiiman osalta pärähtää käyntiin Kemiin suuntautuvilla palautepäivillä. Mikäs sen mukavampaa kuin naukkailla vähän Tiima-seurassa ja päästä oikeasti vaikuttamaan asioihin suoran palautteen kautta. Tyhmä olet, jos et osallistu. Kannattaa myös pohtia lähtemistä saunamarathonille, jossa kierretään Oulun saunoja. Lähdöt arkkaritalolta tasatunnein ja jälkilöylyt Walhallassa. Yöllä on tarjolla Pekan Rattoradioshow.

TI 28.4.

Tiistaina on tarjolla kaksi jäätävän hyvää tapahtumaa, nimittäin Päiväkännit Hevimestassa (miksi ei?) ja Humanistisuunnistus Kaijonharjussa. Humanistisuunnistus on käytännössä sama kuin OLuTin suunnistus torstaina, mutta humujen kesken. Etenkien fukseilla on hyvä tilaisuus päästä maailman parhaaseen hommaan eli rastivahdiksi (= fuksisuunnistushupi ja -viina x3). Suunnistuksen jälkeen voi liittyä Tiiman ja Kultun seuraan Grilli Kiimana -grillajaisiin. Illalla kannattaa suunnata humanistien ja OLuTin järjestämiin wapun parhaisiin bileisiin AAAAKkiin Apolloon.

KE 29.4.

Keskiviikkona on tarjolla leppoisampaa menoa seuraillen teekkaritoljailua Torinrannassa ja laulellen juomaluluja Kaupunginteatterin luona. Laulutaitoa tai esiintymisrohkeutta ei vaadita, vaan paikalle voi vain tulla nauttimaan ”kauniista” laulusta ja omista juomista. Illalla bileet Apollossa.

TO 30.4. - PE 1.5.

Wappu huipentuu torstaina Franzenin lakitukseen ja vappukulkueeseen. Teekkariuittoja kannattaa tulla seurailemaan Giekun, Tiiman ja Kultun seuraan paikalle pystytettävälle laavulle. Uitoissa Teekkarifuksit pulahtavat jorpakkoon kaikenmaailman asuissa. Uittojen jälkeen on hyvin aikaa esim. käydä wesibusseilemassa ja grillaamassa Verban kanssa ennen illan bileitä Tivolissa. Bileiden jälkeen kannattaa suunnata Asematunnelille klo 3.33.33 katsomaan hämmentävää teekkariperinnettä nimeltä Ashematunnelin örinät. Jos jaksatte kiekkua aamukuuteen ja miksi ette jaksaisi, ruokaa on tarjolla Arkkariosastolla wappusilliksellä. Parhaimmille pystyssäroikkujille on tarjolla OLuTin wappupiknik Linnansaaressa ja Teekkaritorvien konsertti Rotuaarilla.